Complete bouwkuipen

Soil-ID treedt vaak op als hoofdaannemer van complete bouwkuipen. Vanaf het eerste grondonderzoek tot en met een turn key opgeleverde droge kuip, inclusief bodemafsluiter, heeft de opdrachtgever dan te maken met één aanspreekpunt.

Er zijn legio voordelen aan deze tactiek verbonden:

  • op elkaar ingespeelde partners;
  • maken optimaal gebruik van beschikbaar materieel;
  • minder verplaatsingen nodig;
  • lagere kosten logistiek;
  • meer tijdwinst;
  • optimale duidelijkheid, over en weer.

Door onze specialistische kennis en onze ervaring met allerlei andere specialisten worden damwanden of diepwanden, cutter soilmix wanden geplaatst, de grond gedraineerd en uitgegraven nadat de bodemafsluiter van waterglas is aangebracht. We werken in wisselende collegiale verbanden, maar altijd uitsluitend samen met betrouwbare partners die hebben bewezen qua planning, kosten en kwaliteit de gemaakte afspraken stipt na te komen. Door combinaties te vormen met bedrijven die elk voor hun eigen kernactiviteit worden ingeschakeld, kunnen we state of the art oplossingen bieden en toch scherp calculeren, ook in tijd. Voor vochtbestrijding in de bouwkuip doen we een beroep op onze eigen specialisten van Soil-ID Vochtbestrijding en betonreparatie.
Bijzondere specialiteit: het bouwen van complete betonnen liftputten of roltrapputten in kelders met een hoge grondwaterdruk.

Geïnteresseerd? We doen u graag een goed voorstel.

 

©2020 Soil-ID    -     Disclaimer    -    Internetbureau: Webton.nl